successfully logged in but still "not logged in"...

Views 213
Sweets 0
Images 0

6 months ago Topic
Posted: April 05, 2017 @ 10:10 AM
Hey, so I just installed UAP without Composer as it was showed in this video: https://www.youtube.com/watch?v=qFPx0tGBG9s Everything worked fine and I managed to install it and also to register. My account's also in the list of the members and it's showing me as an administrator. But when I log in, I cant access the admin panel or see my profile name in the top right corner or do anything else although I'm logged in as you can see from this screenshot: http://prntscr.com/esseu7 PS: Error Log is blank Hope to get an answer :)
Reply By: DaVaR
6 months ago #1
Posted: April 05, 2017 @ 11:21 AM
This is an issue with the cookies. Try clearing your cookies for your site. If that does not work try a different browser. Also we have had issues if using localhost. If so try accessing the site by IP. Hope that helps.
Signature
MmMmmm... Apple Pie!
Reply By: Rawora
6 months ago #2
Posted: April 05, 2017 @ 02:47 PM
Hey, thanks for your answer! I just tried deleting my cookies, using another browser and also installing it new but using the IP 127.0.0.1 as the site url instead of "localhost". I also tried installing it using composer Still the same ._. Have you got another solution left? ._.
Reply By: DaVaR
6 months ago #3
Posted: April 05, 2017 @ 03:04 PM
Did you try a different browser? I've only had issues with local address. Works fine on domain addresses.
Signature
MmMmmm... Apple Pie!
Reply By: DaVaR
6 months ago #4
Posted: April 05, 2017 @ 05:07 PM
Also try using your local network address. 192.....
Signature
MmMmmm... Apple Pie!
Forum Permissions
You cannot post in this forum.
You cannot moderate this forum.
You cannot administrate this forum.
Search Forums
Forum Recent Posts